Button für Menü
REMONDIS Global Website // Nederland
Samen meer
bereiken. Verenigd
in naam van de
Green Deal

Crazy - smart navigation with each item having a different size and margins

 • WIJ IN NEDERLAND

  Klaar voor belangrijke doelstellingen – vooral op het gebied van duurzaamheid

 • REMONDIS in Nederland – dat is meer dan alleen allesomvattende ondersteuning op het gebied van recycling, service en water. Dit is vooral een ondernemende bijdrage aan de dagelijkse praktijk van duurzaamheid.

 • Eén streefcijfer voor Green Deal: maximaal 30 kg restafval per persoon per jaar

 • Met de inzet en portefeuille van onze verschillende bedrijven helpen we gemeenten, handel en industrie om de doelen van de Green Deal, die door politici en bedrijfsleven zijn afgesproken, te realiseren. Onze klanten kunnen niet alleen profiteren van de diensten die onze lokale en regionale bedrijven leveren, maar ook van het uitgebreide netwerk van expertise en faciliteiten van de REMONDIS-groep.

REMONDIS Nederland B.V. – Afvalverwijdering, recycling en meer voor gemeenten en bedrijven

  • REMONDIS Nederland biedt een breed scala aan diensten met een hoog expertiseniveau. Dit varieert van de inzameling en recycling van gemeentelijk en industrieel afval tot de bouw, het onderhoud en de renovatie van pompstations en uitgebreide rioleringsdiensten. REMONDIS Nederland is al jaren een van de absolute kwaliteitsleiders in Nederland.

  Daarnaast is het bedrijf expert op het gebied van alle soorten gevaarlijk afval en biedt het speciale nicheoplossingen, bijvoorbeeld in koffiecapsule- en luierrecycling. De diversiteit aan diensten en, last but not least, het voordeel van het feit dat alle diensten uit één hand worden aangeboden zijn de redenen waarom steeds meer klanten uit gemeenten en het bedrijfsleven voor REMONDIS Nederland kiezen. REMONDIS Nederland is momenteel vertegenwoordigd op een twintigtal locaties, met name in Gelderland en Overijssel.
  Meer op remondisnederland.nl

REMONDIS Aqua B.V. – watermanagement en meer

 • REMONDIS Aqua bouwt, financiert en exploiteert industriële afvalwaterzuiveringsinstallaties in Nederland. Daarnaast bieden wij materiaalstroombeheer voor de recycling en verwerking van zuiveringsslib.

  Meer op remondis-aqua.nl

REMONDIS PMR B.V. – Edelmetaalrecycling voor industriële klanten uit de hele wereld

 • REMONDIS PMR is verantwoordelijk voor het recycleren van edelmetalen uit alle soorten industrieel afval of processen. Dit kunnen soorten slib, oplossingen of legeringen zijn, maar ook elektronische componenten, films, folies of gewoon restmaterialen. De specialistische kennis van REMONDIS PMR en de hoge kwaliteit van zijn edelmetaalrecyclingdiensten, alsook zijn expertise op het gebied van grensoverschrijdende afvaltransporten, hebben REMONDIS PMR wereldwijd bekend gemaakt. Tot onze klanten behoren dan ook bekende, internationaal actieve industriële klanten zoals BASF, Evonik, Continental en Bayer.

  Meer op remondis-pmr.nl

BUCHEN-ICS B.V. // FILTRATEC Mobile Slibontwatering B.V. – industriële diensten voor de chemie en petrochemie

  • Het in Rotterdam gevestigde BUCHEN-ICS B.V. is expert in industriële dienstverlening. Te noemen zijn voornamelijk industriële reiniging, katalysatorbehandeling en siloreiniging. Al deze diensten zijn dus essentieel voor de chemische en petrochemische industrie, die van essentieel belang zijn voor het behoud van hun functie en dus ook voor de veiligheid en de rendabiliteit.

  Deze diensten, die worden geleverd door het gespecialiseerde bedrijf FILTRATEC Mobile Slibonwatering B.V. op het gebied van slibontwatering, worden gebruikt door diverse bekende bedrijven uit de chemische en petrochemische industrie.

  Meer op buchen-ics.com en filtratec.com

HEROS Sluiskil B.V. – metaalterugwinning en productie van vervangende materialen uit bodemas

  • Als markt- en technologieleider voor de verwerking van mineraalafval in Nederland wint HEROS Sluiskil waardevolle materialen uit de as van afvalverbrandingsinstallaties terug en verwerkt het restmateriaal tot hoogwaardige vervangende bouwmaterialen. Het bedrijf voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van recycling en productniveau en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de implementatie van de landelijke Green Deals voor meer ecologie in de economie.

  Niet in de laatste plaats omdat HEROS Sluiskil voortdurend nieuwe processen ontwikkelt om recycling nog effectiever te maken. Het meest recente voorbeeld is de voor patent aangemelde MERIT®-technologie, die tot 15 procent meer non-ferrometalen uit bodemas kan terugwinnen. Naast afvalverbrandingsinstallaties profiteren talrijke klanten uit de industrie van de diensten van het bedrijf. Dit zijn metaalverwerkende bedrijven als afnemers voor gerecycleerde metalen, maar ook bedrijven uit de bouwsector. Voor de productie van betonproducten vertrouwen ze bijvoorbeeld op hoogwaardige vervangende materialen van het merk granova®. Naast Nederland is HEROS ook actief in België en Luxemburg. 

  Meer op heros.nl
  remex-processing.com
  granova.de

HKS Metals – recycling van diverse soorten metalen

 • HKS Metals is het grootste metaalrecyclingbedrijf van Nederland. Elk jaar verwerkt HKS Metals meer dan een miljoen ton ijzerschroot, non-ferroafval en elektrisch schroot om daaruit zuivere, waardevolle grondstoffen zoals ijzer, koper en aluminium terug te winnen. Deze zullen dan ter beschikking worden gesteld aan productievestigingen zoals staalfabrieken en metallurgische fabrieken over de hele wereld. HKS Metals levert haar diensten op zes locaties in Nederland. Hier zijn in totaal 310 medewerkers werkzaam.

  Meer op hksmetals.eu

XERVON GmbH – steigers, isolatie en oppervlaktetechniek in grote stijl

 • Met meer dan 45 jaar ervaring is XERVON een van de meest internationaal gerenommeerde industriële dienstverleners. De portefeuille van het bedrijf, met vestigingen in Terneuzen en Rotterdam, omvat steigers, isolatie en oppervlaktetechnologie. De uitstekende expertise op deze gebieden maakt XERVON tot een gewilde partner voor chemische en petrochemische vestigingen. Het bedrijf werkt hier voor klanten als Dow, Trinseo, BASF, Covestro, Evonik, Air Liquide, Kronos, Lanxess und Borealis. Hoge flexibiliteit en een personeelsbestand van meer dan 240 medewerkers garanderen dat projecten van elke omvang probleemloos kunnen worden afgehandeld.

  Meer op xervon.nl

Aanwezig in Nederland, wereldwijd thuis

 • Pers –  Altijd up-to-date

  Vestigingsplaatsen – Europa en wereldwijd

  Bibliotheek voor gemakkelijke toegang tot brochures en videosequenties

  Zoeken – Op de snelste manieren alles vinden?

Diese Seite verwendet aktuelle Techniken, die in dem von Ihnen verwendeten Browser unter Umständen nicht korrekt angezeigt werden können.
Bitte aktualisieren Sie Ihren Internet-Explorer oder weichen auf einen anderen Browser wie Chrome oder Firefox aus.
Schließen